Suomen halvin suojamatto | Nopeat toimitukset | Expomatto.fi

Suomen halvin suojamatto – Jättierä nopeaan toimitukseen


Kun muut nostavat hintojaan, niin me laskemme niitä. Hankimme jättierän uutta kevyempää suojamattoa suoraan Keski-Euroopasta.

Rakennustyömailla ja saneerauskohteissa hyvin toimivan suojamaton kysyntä kasvaa kohisten. Meidän vastaus kasvavaan kysyntään on uusi kevyempi ja helposti mukana kulkeva suojamatto. Tämän Decor nimellä myytävän suojamaton leveys on 177 cm, joten se asettuu kapeammillekin käytäville erinomaisesti. Varastokokomme on 25 metriä ja tällä rullalla on painoa ainoastaan 18 kg, joten rullia on helppo käsitellä esim rakennustyömailla. Nämä suojamatot ovat saapuneet varastoomme suurissa tehdasrullissa joilla on pituutta jopa 150 metriä. Voimme kustomoida asiakkaiden tilaukset haluttuun pituuteen aina tapahtumakohtaisesti.

Laadukas Decor suojamatto nopealla toimituksella

Tässäkin suojamatossa on tyylikäs musta velouripinta. Suojamatolla on painoa n. 400g/m2 joten matto pysyy hyvin paikallaan. Matto on nettohinnoiteltu valmiiksi, hintamme on 1,77 euroa/m2 + alv 24%. Minimi tilauserä on n. 100m2. Tämä suojamatto siis eroaa tavallisesta messumatosta siten, että se on hieman painavempaa ja rullaleveys on 200cm sijaan 177 cm. Muuten tämän suojamaton käytettävyys vastaa perinteistä messumattoa.

  • Mustaa sileäpintaista Decor suojamattoa
  • Suojamaton leveys on 177 cm.
  • Suojamaton paino n. 400g/m2
  • Minimi tilauserä on 100m2

Tämä suojamatto toimii erinomaisesti rakennustyömailla ja remonttikohteissa. Suojamatto on erinomainen suoja esimerkiksi parveketasoille valu- ja tasoiteroiskeilta tai iskuja vastaan. Decor suojamatto on myös takaisin rullattavissa ja uudelleen käytettävissä vaikka seuraavalla työmaalla. Eli matto ei ole ns. kertakäyttöistä.

Oma kalustomme liikkuu lähes päivittäin pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Turun välillä, joten toimitamme tilatut suojamatot nopeasti vaikka suoraan työmaalle.

Soita heti, palveleva puhelinmyyntimme rakennusyrittäjille, rakennusmestareille ja rakennusliikkeiden hankintapäälliköille auttaa numerossa 0501446 tai CHAT palvelullamme sivun alareunasta. Sähköposti myynti@expomatto.fi toimii ja saat meiltä vastauksen 24h sisällä tiedustelustasi.

Tämä Decor suojamatto on tilattavissa nyt myös verkkokaupastamme. Kun tilaat arkisin ennen klo 11, lähtee tilauksesi Matkahuollon tai Schenkerin matkaan vielä samana päivänä. Haluamme tehdä tilaus prosessin helpoksi ja vaivattomaksi myös yritysasiakkaille. Mikäli haluat laskun verkkolaskulla verkkomaksamisen sijaan niin olethan yhteydessä