Messumattojen kierrätys on meille sydämen asia | Expomatto

Hei me kierrätetään! – Messumattojen kierrätys on meille sydämen asia!


Ympäristöasiat ovat nousseet puheenaiheeksi myös messu- ja näyttelymaailmassa.

Me Expomatto Oy:ssä olemme toimineet aloittamisestamme lähtien kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja pyrkineet omalta osaltamme tehostamaan messumattojen kierrätys- ja uusiokäyttöä. Jo pidemmän aikaa kaikki myymämme messumatot on valmistettu 100% kierrätettävistä materiaaleista ja olemme huomanneet että tämä on yrityksellemme kilpailutekijä, jolla olemme erottuneet markkinoilla eduksemme.

Olemme jo vuosia puhuneet messumattojen kierrätyksestä ja ympärillemme onkin muodostunut suuri yrittäjäkunta jolle toimitamme kaikki messukäytöstä poistuvat messumatot. Näitä ovat mm. lukuisat rakennus- ja saneerausyritykset, koirakoulutuskeskukset, elintarviketoimijat ja torikauppiaat. Tämän lisäksi useat erilaiset käsityöpajat, koulutuskeskukset, pakkausalan -yritykset sekä yksityiset kuluttajat jonottavat meiltä käytöstä poistettua messumattoa.

Käytetty messumatto onkin saanut uuden elämän esimerkiksi kauniina kasseina, kannettavan tietokoneen suojuksena, lompakkoina tai vaikkapa kissan kiipeily- ja raapimispuun pintamateriaalina. Messumatto on materiaalina erittäin monipuolinen ja jonka värivalikoimissa riittää valinnanvaraa. Kasvava joukko yritys- ja sopimusasiakkaitamme edellyttävät meiltä messumattojen toimituksen ja asennuksen lisäksi, myös matotuksen purkua ja uudelleen kierrätystä.

Maahantuomamme messumatot nyt Cradle to Cradle Bronze sertifioituja.

Expomatto Oy:n maahantuomat ja suosituimmat messumatot, kuten Expoline, Expostyle ja Expoluxe ovat nyt ansainneet halutun Cradle to Cradle Certified® -sertifikaatin. Näiden messumattojen valmistaja on SOMMER NEEDLEPUNCH, Baisieux, Ranska. Edellä mainitut messumatot kuuluvat valmistajan EXPOCARE -tuoteryhmään.

Cradle to Cradle Certified® -sertifikaatti on maailman tunnetuin ja arvostetuin sertifikaatti kiertotalouden periaatteiden mukaisesti suunnitelluille tuotteille. Cradle to Cradle Products Innovation Instituten myöntämä sertifiointi on varmennus siitä, että yritys kulkee aidosti kohti kiertotalouden mukaista toimintamallia, jossa tuote on varmasti turvallinen, materiaalit pidetään kierrossa loputtomasti ja jäte sekä päästöt on suunniteltu mahdollisimman pieniksi. Olemmekin ainoa kotimainen messumattojen maahantuoja, jolla on peräti kolme myydyintä ja samalla suosituinta messumattoa Cradle to Cradle sertifioituina!

SOMMER NEEDLEPUNCH tehtaan Cradle to Cradle Certified® -sertifikaattiin voit tutustua täältä

Haluammekin tarjota asiakkaillemme täydellisen palvelun aina asennuksesta purkuun, eli kierrätystä alusta loppuun asti. Näin asiakkaan tapahtuma-aikaiset messumatot jäävät meidän kierrätettäviksemme.

Mikäli haluat tietää lisää messumattojen kierrätyksestä, niin kerromme lisää puh. 0501446, tai kokeile CHAT-palveluamme sivujemme alalaidasta!

Voit myös tutustua lisää käytettyjen messumattojen maailmaan osoitteessa www.messukierratys.fi

Suomen Messukierrätys Oy on yritys joka toimii kanssamme samassa pihapiirissä.

Meillä on laaja, mutta vaihtuva valikoima käytettyjä messumattoja varastossa, käy kurkkaamassa valikoimamme!

Expomatto Oy maahantuomille tuotteille myönnetty Cradle to Cradle Certified® -sertifikaatti