Laadukkaat autotekstiilit ammattilaisille


Expomatto Oy on suomalainen, yrittäjävetoinen autoverhoilutuotteiden tukku- ja maahantuontiliike. Meidät tunnetaan erityisesti markkinoiden kilpailukykyisimmistä tuotteista ja tuoteryhmistä, sekä parhaasta palvelusta ja nopeasta reagoinnista asiakkaan tarpeisiin.

Haluamme tehdä ammattimaisen autoverhoilijan, autosisustajan, autovarustelijan ja kotimaisten koritehtaiden arjesta helpompaa. Kaikki maahantuomamme autoverhoilutuotteet on valittu huolella ammattilaisen tarpeet huomioiden. Tuotteet ovat laadukkaita, helposti käsiteltäviä ja niissä on erinomainen hinta-laatusuhde. Tarjolla oleva tuotevalikoimamme kasvaa kaiken aikaa.

Enemmän valikoimaa ja edullisia vaihtoehtoja

Myymme tukkumyyntinä laadukkaita autojen verhoiluhuopia ja lattiamateriaaleja Suomen johtaville koripajoille ja autovarusteluun erikoistuneille yrityksille. Valikoimamme käsittää yli 10.000m2 valikoiman erilaisia autohuopia ja autojen lattia- ja muita verhoilutekstiilejä! Mallistostamme löytyy alkuperäisiä verhoilumateriaaleja mm. Daimlerin, Volkswagen Group:n ja BMW:n mallistoista. Mallistomme on niin laaja, että näistä vain murto-osa löytyy harrastajille suunnatusta autohuovat ja automatot verkkokaupastamme.

Tilauksesi voit tehdä suoraan s-postitse tai puhelimitse. Jos yrityksellänne on käytössä verkkolaskutus ja haluatte käyttää sitä niin ota yhteyttä myyntiimme -> myynti(@)expomatto.fi. Voimme tehdä tilauksen verkkolaskulla tai normaalilla laskulla antamienne tietojen mukaan.

Tule poikkeamaan toimipisteellämme Ylöjärvellä tai pyydä edustajamme käymään toimitiloissanne mallipalojen kera? Soittele, niin kerromme lisää.

Osoite

Expomatto
Hopeatie 1
33470 Ylöjärvi

Avoinna arkisin 9.00 – 17.00

Puh. 050 1446
Sähköposti: myynti@expomatto.fi

Myydyimmät tuotteemme ammattilaisille:

Superflex autohuovat

Trimfix Sprayliima

Automatto Barati Fade Black

Automatto Melbourne Black


Asiantuntija palveluksessasi


Mika Ristolainen

Tukkumyyjä, autoverhoilutuotteet
040 726 9700
mika.ristolainen@expomatto.fi