Ostaminen yritykselle


SISÄLTÖ

OSTAMINEN

Expomatto.fi -verkkokaupasta voi ostaa myös yrityksille, kunnille, valtiolle ja muille tahoille, joilla on Y-tunnus. Ostoprosessi on lähes samanlainen kuluttajakauppaan verrattuna. Siirryttäessä maksamaan asiakas tunnistautuu kassalla yritysasiakkaaksi valitsemalta lomakkeelta ”yritys”-vaihtoehdon sekä antamalla sähköpostiosoitteen, postinumeron ja y-tunnuksen. Tämän jälkeen hän voi käyttää erillisiä laskutus- ja toimitusosoitteita. Asiakas voi myös halutessaan syöttää tilaukselle viitteen. Ostosten tekijällä täytyy maksutavasta riippuen olla myönnetty luottokortti tai nimenkirjoitusoikeus.

Jos maksamisessa tulee epäselvyyksiä, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla myynti(@)expomatto.fi tai puhelimitse 050 1446


YLEISET EHDOT

Verkkokauppa on Expomatto Oy:n ylläpitämä verkkokauppa, jossa Expomatto Oy (Y-tunnus 0696597-0) toimii myyjänä. Expomatto Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja ilman erillistä ilmoitusta. Kussakin tilauksessa sovelletaan tilauksen tekohetkellä voimassa olleita sopimusehtoja. Myyjä ei vastaa tuotteille tai asiakkaille aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat force majeure -tilanteesta eli ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota myyjä ei kohtuudella voi voittaa. Myyjä on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä niin pian kuin se on mahdollista.


TUOTTEET & HINNASTO

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintoihin lisätään asiakkaan valitseman toimitustavan ja maksutavan mukaiset toimituskulut ja maksutapalisät. Tuotteet myydään sillä hinnalla sekä niillä toimituskuluilla ja maksutapalisillä, jotka ovat olleet verkkokaupassa tilauksen tekohetkellä voimassa. Myyjä pidättää oikeuden rajoittaa tai olla myymättä tuotteita poikkeuksellisen suurissa erissä tai selkeästä hinnoitteluvirheestä johtuen. 

Kassalla näet tilauksen loppuerittelyssä myös tilauksen verottoman hinnan sekä veron määrän kokonaisuudessaan.


MAKSUTAVAT

Yrityksille on käytössä verkkokauppamme kautta luottokorttimaksut. Maksutavoista ei veloiteta erillistä maksutapa- tai laskutuslisää. Lopullinen hinta on nähtävissä ennen tilauksen vahvistamista verollisena ja verottomana. Tilaushetkellä käytössä olevat maksutavat näkyvät asiakkaalle tilauslomakkeella. Valitessaan maksuvaihtoehdon järjestelmä ohjeistaa täyttämään tarvittavat kentät. 

Hyväksyttyjä luottokortteja verkkokaupassa ovat VisaMastecard ja American Express. Jos asiakas käyttää yrityksen luottokorttia, on se oltava hänen nimissään.

Joissakin tapauksissa laskutusvaihtoehto yritykselle ei ole saatavilla tai näkyvissä. Tälläisissä tapauksissa suosittelemme tekemään tilauksen sähköpostitse osoitteeseen myynti(@)expomatto.fi, mikäli kortilla maksaminen ei ole vaihtoehto.

Verkkolasku

Verkkokauppamme ei tue verkkolaskutus mahdollisuutta. Jos yrityksellänne on käytössä verkkolaskutus ja haluatte käyttää sitä niin ota yhteyttä myyntiimme -> myynti(@)expomatto.fi. Voimme tehdä tilauksen verkkolaskulla tai normaalilla laskulla antamienne tietojen mukaan.

Jos maksamisessa ilmenee ongelmia, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla myynti(@)expomatto.fi tai puhelimitse 050 1446.


TOIMITUSTAVAT & KULUT

Toimitamme kaikki tilaukset yhteistyössä Matkahuollon ja Schenkerin kanssa, joiden verkostot kattavat koko Suomen. Toimitustavat ovat noutopistepaketti ja yrityspaketti (Matkahuolto jakopaketti) sekä yli 35 kg tilauksissa Schenker rahti yrityksen osoitteeseen (ei sisällä sisäänkantoa). Kaikkiin toimituksiin lisätään rahdin painon mukaiset toimituskulut.


TOIMITUSAIKA & SEURANTA

Tilauksen käsittelyaika on keskimäärin 1-2 työpäivää tilauksen maksamisesta tai varmistamisesta. Kuljetusaika on yleensä 1-4 arkipäivää – tämä riippuu kuitenkin täysin kuljetusliikkeestä. Kuljetusaika voi vaihdella myös valitun toimitustavan mukaan. Pyrimme lähettämään arkisin kello 11 mennessä tehdyt tilaukset samana päivänä. Kello 11 jälkeen tai viikonloppuisin ja pyhinä tehdyt tilaukset pyritään toimittamaan seuraavana arkipäivänä.
Kaikki lähetystä koskeva tieto toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, joten huolehdithan että kirjoitat sen tismalleen oikein tilausta tehdessäsi. Muistathan antaa myös puhelinnumerosi, jotta voimme tarvittaessa olla sinuun yhteydessä nopeastikin tilausta koskevissa asioissa.


YLEISET TIEDOT

Expomatto Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Expomatto Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.