Erikoisvahva suojamatto - Markkinoiden halvin | Expomatto.fi

Erikoisvahva suojamatto rakennuksille – Markkinoiden halvin suojamattotarjous


Saimme suuren erän SUPERVAHVAA suojamattoa suoraan tehtaalta Keski-Euroopasta.

Tämä ensiluokkainen ja tukeva suojamatto on saatavilla helposti rakennustyömailla käsiteltävissä rullissa. Vaikka tämä erikoisvahva suojamatto painaa lähes kolminkertaisesti perinteiseen messumattoon verraten, niin kantaminen rakennustyömaan kerroksiin on helppoa. Painoa yhdellä rullalla on reilun betonisäkin verran, eli n. 30 kg. Suojamatossa on tyylikäs sileä velouripinta ja rullien väri- ja pituusvalikoima vaihtelee. Tarjonta ja tämän hetkinen varastotilanne kannattaa kysyä aina puhelimitse, sillä tämäkin suojamatto vaihtoehto on erittäin kysytty!

Leveyttä rullalla on tasan 2 metriä. Suojamatolla on painoa n. 600g/m2 ja sen paksuus on n. 5 mm, joten tätä suojamattoa eivät pienet tuulet heittele. Suojamatto on nettohinnoiteltu valmiiksi, hintamme on 2,20 euroa/m2 alv 0%. (esim. 30m/60m2 rullahinta on siis vain 132 euroa + alv)

Tämä vahva suojamatto toimii erinomaisesti rakennustyömaiden vaativiin suojaustarkoituksiin. Suojamatto on helppo ja nopea tapa suojata valmiit lattiapinnat rakennustöiden edetessä. Suojamatto on myös 100% kierrätettävä tuote.

Oma kalustomme liikkuu lähes päivittäin pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Turun välillä, joten toimitamme tilatut suojamatot nopeasti vaikka suoraan työmaalle.

Joskus käy niin, että tämänkin artikkelin suojamatto on päässyt tilapäisesti loppumaan. Varastomme käsittää kuitenkin hurjan määrän erilaisia suojamattoja ja tämänkin artikkelin suojamatolle löytyy varmasti korvaava tuote. Koko laaja suojamatto valikoimamme avautuu tästä.

Soita heti, palveleva puhelinmyyntimme rakennusyrittäjille, rakennusmestareille ja rakennusliikkeiden hankintapäälliköille auttaa numerossa 0501446 tai CHAT palvelullamme sivun alareunasta.