Erikoisvahva suojamatto rakennuksille – Markkinoiden halvin suojamattotarjous


Saimme suuren erän SUPERVAHVAA suojamattoa suoraan tehtaalta Keski-Euroopasta.

Tämä ensiluokkainen ja tukeva suojamatto on mitattu valmiiksi 15 metriä pitkiin ja kätevän kokoisiin, helposti rakennustyömailla käsiteltäviin rulliin. Koska tämä suojamatto painaa lähes kolminkertaisesti perinteiseen verraten, niin kantaminen rakennustyömaan kerroksiin on helppoa pienen rullakoon ansiosta. Painoa yhdellä rullalla on betonisäkin verran, eli n. 25 kg. Suojamattossa on tyylikäs kiiltävän musta velouripinta ja pohja on pitävää kumirouhetta.

Leveyttä rullalla on 2,05 metriä. Suojamatolla on painoa 815g/m2 ja sen paksuus on 3,5 mm, joten tätä suojamattoa eivät pienet tuulet heittele. Suojamaton voit asentaa molemmin puolin, riippuen käyttötarkoituksesta. Matto on nettohinnoiteltu valmiiksi, hintamme on 90 euroa/rulla sis alv 24%. (2,05m x 15m)

Tämä vahva suojamatto toimii erinomaisesti rakennustyömaiden vaativiin suojaustarkoituksiin. Suojamatto on helppo ja nopea tapa suojata valmiit lattiapinnat rakennustöiden edetessä.

Oma kalustomme liikkuu lähes päivittäin pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Turun välillä, joten toimitamme tilatut suojamatot nopeasti vaikka suoraan työmaalle.

Soita heti, palveleva puhelinmyyntimme rakennusyrittäjille, rakennusmestareille ja rakennusliikkeiden hankintapäälliköille auttaa numerossa 0501446 tai CHAT palvelullamme sivun alareunasta.

Koko suojamatto valikoimamme avautuu tästä.