Messumattoa Keski-Euroopasta | Suomen halvin? | Expomatto.fi

TIEDOTE: Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa, tilausten käsittelyssä voi esiintyä pieniä viiveitä suurista tilausmääristä johtuen. Pahoittelumme.

Messumattoa suoraan Keski-Euroopasta – Tässäkö Suomen halvin suojamatto?


Olemme painaneet tämän suojamatto erän hinnan erittäin kilpailukykyiseksi ja uskallammekin sanoa, että tämä suojamatto on Suomen markkinoiden halvin.

Tämä ensiluokkainen ja vahva matto on rullissa pile-in rullattuna ja painoa sillä on 495 g/m2. Matto painaa lähes tuplasti verraten perinteiseen messumattoon. Matto on nettohinnoiteltu valmiiksi, alkaen 1,50 euroa/m2 alv 0%. Maton väri on musta, suojamaton paksuus 3,3mm. Suojamaton paloluokka on Bfl-S1

Suojamattossa on tyylikäs ja kiiltävän musta velouripinta- Leveyttä rullalla on 1.50 metriä Tätä suojamattoerää myydään vain niin kauan kunnes erä on myyty loppuun. Minimi tilauserä n. 250m2 (Rullakoot vaihtelevat 240m2 – 300m2)

Tämä suojamatto toimii erinomaisesti rakennustyömailla suojaustarkoituksessa. Suojamatto on helppo ja nopea tapa suojata valmiit lattiapinnat rakennustöiden edetessä.

Uutena rullittain ostettu suojamatto on kätevä käsitellä verrattuna esimerkiksi käytettyyn messumattoon. Käytetyn messumaton kohdalla kun ei yleensä etukäteen tiedä messumaton pituutta tai sen kuntoa? Käytetyssä messumatossa voi olla myös reikiä, teippijäämiä, vekkejä tai tahroja jotka vaikeuttavat niiden uudelleen asentamista paikoilleen ja lopputuloskaan ei usein ole tyydyttävä.

Tuotantomme ja varastomme pystyvät myös vastaamaan nopeasti tarpeisiinne, jos suojamaton hankinnalla on kiire, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Soita heti, palveleva puhelinmyyntimme auttaa numerossa 050 1446. Voit kokeilla myös kätevää CHÄT-palvelua sivun alareunassa. Testaa ja ylläty!

Tsekkaa tämän julkaisun suojamattotarjouksemme, tutustu myös laajempaan suojamattomallistoomme