Halpaa suojamattoa elintarvikemyyjille ja torikauppiaille

Halpaa suojamattoa elintarvikemyyjille ja torikauppiaille – Maahantuojan erikoistarjous!


Ostimme jälleen kontillisen messumattoja ulkoilmamyyjien ja torikauppiaiden toivomuksesta. Messumatto toimii erinomaisena suojamattona torikatoksen alla, etenkin jos käytetään rasvakeittimiä ja/tai -pannuja ja tarpeen vaatiessa muutoinkin. Monet kaupungit ja kunnat ovat alkaneet vaatia suojamaton käyttöä aina, mikäli torikiveys, nurmikko tai asfaltti on vaarassa likaantua.

Tapahtuma- ja torimyyjille tämä tuo lisäkustannuksia. Haluamme osaltamme alentaa näitä välillisiä kuluja tarjoamalla suojamattoa edulliseen hintaan. Myyntiteltan alusta tai lattia tulee suojata suojamatolla, erityisesti jos pohjana on maa, hiekka tai muu helposti pölisevä alusta. Lisää määräyksistä voit lukea täältä => Ruokavirasto.fi ulkomyyntiohje

Tämä messumatto erä myydään lähes puoleen hintaan normaalista suositushinnasta! Myymme tämän erän hintaan 1,85 euroa/m2 + alv 24%. Rullakoot vaihtelevat aina 20 metrin rullasta 60 metriin. Tämän erikoiserän suojamattoa on saatavilla monessa eri värissä, vaaleammista sävyistä aina mustaan. Tätä suojamatto erää saamme tehtaalta kaiken aikaa lisää, joten valikoima vaihtuu kaiken aikaa. Mattoon on saatavilla myös asianmukainen paloluokkatodistus!

Uutena rullittain ostettu messumatto on kätevä käsitellä verraten esimerkiksi käytettyyn messumattoon. Uudesta messumattorullasta, saat helposti leikattua sopivan palan suoraan kevyesti pyörittämällä. Käytetyn messumaton kohdalla kun ei yleensä etukäteen tiedä messumaton pituutta tai sen kuntoa? Käytetyssä messumatossa voi olla myös teippijäämiä, reikiä, vekkejä tai tahroja jotka vaikeuttavat niiden uudelleen asentamista paikoilleen ja lopputuloskaan ei usein ole tyydyttävä puhumattakaan edustavasta!

Erikoiserä messumattoa suoraan Euroopasta – Lue lisää tarjouksen superhalvasta messumatoista

Soita heti, palveleva puhelinmyyntimme auttaa numerossa 0501446. Myös CHAT-palvelu sivun alareunassa palvelee arkisin klo 9-17. Chatin kautta voit myös jättää meille viestiä aukioloaikojemme ulkopuolella. Olemme sinuun välittömästi yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Suomen halvin suojamatto