Messumattoa rakennustyömaille | Kysy erikoistarjouksemme

Messumattoa rakennustyömaille – Kysy erikoistarjouksemme rakennusliikkeille!


Expomatto on toimittanut kuluvan syksyn aikana messumattoa rakennusliikkeille kiihtyvään tahtiin. Messumatto on tuotteena monipuolinen ja toimii erinomaisesti esimerkiksi rakennustyömailla valmiiden pintojen suojaamistarkoituksissa. Uusin trendi on merkitä messumatoilla työmaiden kulkureittien merkinnät. Esimerkiksi Britanniassa on ollut tapana jo pitkään merkitä isojen rakennustyömaiden kulkureitit punaisella messumatolla. Tämä erinomainen ja työmaiden turvallisuutta parantava tapa on nyt leviämässä myös Suomeen.Messumattojen ansiosta kulkureitit pysyvät nyt auki, vaikka monissa rakennuskohteissa tontit ovat äärimmäisen ahtaita ja varastotilaakin on niukasti.

Meiltä messumatot rakentamisen ammattilaisille perinteisiä rautakauppa hintoja huomattavasti edullisemmin. Oli kysymyksessä sitten pintojen suojaaminen tai kulkureittien merkitseminen, niin takaamme sinulle markkinoiden edullisimman hinnan.

Oma kalustomme liikkuu lähes päivittäin Tampereen ja pääkaupunkiseudun välillä, joten toimitamme tilatut messumatot nopeasti suoraan työmaalle.

Erikoiserä messumattoa suoraan Euroopasta – Lue lisää tarjouksen superhalvasta messumatoista

Soita heti, palveleva puhelinmyyntimme auttaa numerossa 0501446

Voit kokeilla myös kätevää CHÄT-palvelua sivun alareunassa. Testaa ja ylläty!

Voit myös kysyä tarjousta yhteydenottolomakkeemme kautta. Vastauksen saat nopeasti!

Rakennustyömaan kulkualuemerkinnät kannattaa tehdä punaisella matolla
Messumatolla suojaat arkoja parvekepintoja nopeasti ja edullisesti