Tehtaan erikoiserä – Tässäkö Suomen halvin messumatto?

Tehtaan erikoiserä – Tässäkö Suomen halvin messumatto?


Saimme jälleen JÄTTIERÄN laadukasta sisustus-/suojamattoa suoraan Euroopasta! Matto on uutta ja käyttämätöntä. Rullakoot saattavat vaihdella. Tämä erä myydään edellisten tapaan nopeasti loppuun.

Olemme painaneet tämänkin suojamatto erän hinnan erittäin kilpailukykyiseksi ja uskallamme sanoa, että tämä matto on Suomen markkinoiden halvin. Tämä ensiluokkainen ja vahva matto on rullissa pileout rullattuna ja painoa sillä on 330 g/m2. Messumatto on nettohinnoiteltu jo valmiiksi, 1,85 euroa/m2 alv 0%. Hinnat + alv 24%. Isommissa erissä kannattaa aina kysyä päivän hinta.

Tämän erän rullakoot vaihtelevat joten voimme räätälöidä tarpeenne. Tässä erässä myös värit vaihtelevat ja rullapituudet ovat yleisimmin 20-60m (40-120m2). Tätä messumatto erää saamme tehtaalta jatkuvasti lisää, joten pelkoa siitä että tuote on loppuunmyyty, ei juurikaan ole. Viimeisimmät varastotiedot saat suoraa myynnistämme.

Festari- ja tapahtumajärjestäjille lisäkustannuksia ovat tuoneet elintarvikeviranomaisen sekä useiden kaupunkien ja kuntien vaatimukset suojamaton käytöstä mm. elintarvikemyyntipisteiden alustoina. Haluamme osaltamme alentaa näitä välillisiä kuluja tarjoamalla suojamattoa edulliseen hintaan. Myyntiteltan lattia tulee suojata esimerkiksi messumatolla, erityisesti jos pohjana on maa, hiekka tai muu helposti pölisevä alusta. Moni ruoka- ja elintarvikemyyjä vastaa itse siitä, että oman myyntikojun alta löytyy maaperää suojaava messumatto tai vastaava. Messumatto on helppo poistaa tapahtuman jälkeen ja kierrättää asiallisesti myyntitapahtuman jälkeen. Lisää määräyksistä voit lukea täältä => Ruokavirasto.fi ulkomyyntiohje

Edullinen messumatto suojaa erinomaisesti maaperää, asfalttia ja lattiapintoja.

Messumatto toimii erinomaisesti myös rakennustyömailla suojaustarkoituksessa. Messumatto on helppo ja nopea tapa suojata valmiit lattiapinnat rakennustöiden edetessä. Kaikilta rakennustyömailta löytyy nykyään tarkoituksen mukainen kierrätyspiste myös käytetyille messumatoille.

Uutena rullittain ostettu messumatto on kätevä käsitellä verrattuna esimerkiksi käytettyyn messumattoon. Uudesta messumattorullasta, saat helposti leikattua sopivan palan suoraan kevyesti pyörittämällä. Käytetyn messumaton kohdalla kun ei yleensä etukäteen tiedä messumaton pituutta tai sen kuntoa? Käytetyssä messumatossa voi olla myös teippijäämiä, reikiä, vekkejä tai tahroja jotka vaikeuttavat niiden uudelleen asentamista paikoilleen ja lopputuloskaan ei usein ole tyydyttävä, puhumattakaan edustavasta!

Tuotantomme ja varastomme pystyvät myös vastaamaan nopeasti tarpeisiinne, jos messumaton hankinnalla on kiire, niin ota rohkeasti yhteyttä ja kysy räätälöityä toimitusaikaa.

Erikoiserä messumattoa suoraan Euroopasta – Lue lisää tarjouksen superhalvasta messumatoista

Soita heti, palveleva puhelinmyyntimme auttaa numerossa 0501446

Voit kokeilla myös kätevää CHAT-palvelua sivun alareunassa. Testaa ja ylläty!

Tämä tehtaan erikoiserä suojamattoa myydään nopeasti loppuun