MESSUMATTO KÄYTETTY MONIVÄRI | Kierrätysmatto | Expomatto.fi

MESSUMATTO KÄYTETTY MONIVÄRI


Tuotetunnus (SKU): RECYCCOLO

1,50€

1,86€

Tässä tuotteessa ei ole värivalinta mahdollisuutta

Hinta per neliömetri
Varastossa: 225m²

 €

Lisätietoja


Käytettyä messumattoa eri väreissä.
Mattovuodan leveys on aina 2 metriä, joten tilaus tulee tehdä aina parillisina neliöinä. esim. 20m2 => 10m

Lähetys saattaa sisältää erimittaisia pätkiä ja värivalikoima voi olla kirjava. Kuitenkin alle 4 metrin pätkiä ei sisällytetä tilaukseen. Messumattojen värit vaihtelevat. On tummempaa ja vaaleampaa. Mikäli haluat tilauksen sisältävän jotain tiettyä väriä, niin ilmoita siitä meille.

Käytetyt messumatot ovat olleet vain yhdessä sisätapahtumassa. Messumatto on yleisilmeeltään siistiä, mutta siinä saattaa olla tapahtuman purun aikaisia jälkiä mm. trukin renkaista ja pumppukärryistä. Messumatto on ns. lievästi pintauritettua Expoline -malliston messumattoa

Käytetyn messumaton pinnassa saattaa olla jälkiä näyttelykalusteista tai viiltoja sähköjohto vetojen jäljiltä. Pinnalla saattaa olla irtolikaa, joka on mahdollisesti puhdistettavissa imurilla tai käsin. Käytetyissä messumatoissa voi olla myös purkutyön ja varastoinnin aikaisia jälkiä, likaa ja tahroja.

Toimitamme tilauksesi Matkahuollolla sinua lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen. Käsittelemme tilauksesi aina viimeistään seuraavana arkipäivänä.Tilauksesi voit noutaa Ylöjärveltä ILMAN TOIMITUSKULUJA! Tällöin maksat tilauksesi pankkikortilla noudon yhteydessä.

Huomioithan, että käytettyihin messumattoihin emme pysty toimittamaan messutapahtumissa tarvittavaa paloluokkatodistusta.
Messu- tai näyttelytilaisuuteen suosittelemme uutta messumattoa.

Mikäli haluat laadukasta messumattoteippiä samaan tilaukseen, niin verkkokaupastamme löydät sekä heikkoliimaisen messumattoteipin ja todella tiukkaliimaisen messumattoteipin.