MESSUMATTO KÄYTETTY VIHREÄ | Kierrätysmattoa | Expomatto.fi

TIEDOTE: Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa, tilausten käsittelyssä voi esiintyä pieniä viiveitä suurista tilausmääristä johtuen. Pahoittelumme.

MESSUMATTO KÄYTETTY VIHREÄ


Tuotetunnus (SKU): RECYCGREE

1,50€

1,86€

Hinta per neliömetri
Varastossa: 336m²

 €

Lisätietoja


Käytettyä vihreää messumattoa.
Mattovuodan leveys on aina 2 metriä, joten tilaus tulee tehdä aina parillisina neliöinä. esim. 20m2 => 10m

Huomioithan, että käytetty messumatto on suunniteltu käytettäväksi suojaustarkoitukseen, joten tarkempaa värisävyn valintaa ei ole.
Käytetyn vihreän messumaton tilauksissa toimitamme sitä vihreää messumattoa, mitä meiltä varastosta tilaushetkellä löytyy.

Lähetys saattaa sisältää erimittaisia pätkiä. Kuitenkin alle 4 metrin pätkiä ei sisällytetä tilaukseen. Vihreän sävyissä saattaa olla eroavaisuuksia. On tummempaa ja vaaleampaa. Mikäli haluat sävyjen olevan täysin tai lähes samaa, ilmoita siitä meille.

Käytetyt vihreät messumatot ovat olleet vain yhdessä sisätapahtumassa. Messumatto on yleisilmeeltään siistiä, mutta siinä saattaa olla tapahtuman purun aikaisia jälkiä mm. trukin renkaista ja pumppukärryistä. Messumatto on ns. lievästi pintauritettua Expoline -malliston messumattoa

Käytetyn messumaton pinnassa saattaa olla jälkiä näyttelykalusteista tai viiltoja sähköjohto vetojen jäljiltä. Pinnalla saattaa olla irtolikaa, joka on mahdollisesti puhdistettavissa imurilla tai käsin. Käytetyissä messumatoissa voi olla myös purkutyön ja varastoinnin aikaisia jälkiä, likaa ja tahroja.

Toimitamme tilauksesi Matkahuollolla sinua lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen. Käsittelemme tilauksesi aina viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tilauksesi voit noutaa Ylöjärveltä ILMAN TOIMITUSKULUJA! Tällöin maksat tilauksesi pankkikortilla noudon yhteydessä.

Huomioithan, että käytettyihin messumattoihin emme pysty toimittamaan messutapahtumissa tarvittavaa paloluokkatodistusta.
Messu- tai näyttelytilaisuuteen suosittelemme uutta messumattoa.

Mikäli haluat laadukasta messumattoteippiä samaan tilaukseen, niin verkkokaupastamme löydät sekä heikkoliimaisen messumattoteipin ja todella tiukkaliimaisen messumattoteipin.