Messumatolla kivoja yksityiskohtia kotiin | Expomatto.fi

Neulahuopamatosta kivoja yksityiskohtia kotiin – Messumattojen maahantuojalta


Messumatto, joka tunnetaan viralliselta nimeltään neulahuopamattona, on helposti työstettävää materiaalia. Näyttelyissä ja messuilla sitä käytetään näyttelyosastojen somistamiseen ja lattioiden suojana. Kotona messumatto taipuu moneen, esimerkiksi eteisen ja työhuoneen alustaksi tai vaikkapa lastenhuoneen matoksi?

Polypropeenista eli tuttavallisemmin keinokuiduista valmistettua neulahuopamattoa myydään kahden metrin levyisissä rullissa, joissa pituutta on tavallisimmin 50 metriä. Neliöhinnaltaan messumatto on edullista ja kymmenen neliön palasta saa jo useamman maton kodin lattioita piristämään.

Yleisimmin messumattoja käytetään vanhojen omakotitalojen rappusten päällystysmateriaalina, mutta huopamatto taipuu pienempiinkin tarpeisiin. Neulahuopamattojen värivalikoimista löytyy runsaasti värejä mistä valita; tummaa ja vaaleaa harmaata, sinistä, mustaa, punaista, vihreää ja lukuisa määrä kirkaita värejä eri sävyissä. katso saatavilla olevat värit täältä

Messumattoa paksumpi vaihtoehto on terassimatoksi suunniteltu ruohomatto, joka sietää paremmin kosteutta. Ruohomatosta voi leikata sopivan palan lasitetun parvekkeen lattiaa pehmentämään ja jalkatuntumaa lämmittämään. Terassimatto voi olla koko parvekealan kokoinen kokolattiamatto tai parvekkeen oven eteen tai istuinryhmän alle sopivaksi leikattu palamatto. Terassimattoa on erittäin helppo työstää mattopuukolla. Messumatosta voi leikata pyöreän, muotoilla graafisen ja trendikkään kuusikulmion, tai suloisen piparkakkureunuksen.

Julkaisimme aiemmin jo omaa maahantuontiamme olevan tekonurmivalikoiman.

Kannattaa siis pysyä kuulolla!

Messumatosta kivoja yksityiskohtia kotiin. Pienellä vaivalla uutta ilmettä.
Messumattoa porrasaskelmien suojaksi tai koristeeksi, helposti ja nopeasti