Minkä värisellä messumatolla sinä kohtaat asiakkaasi?

TIEDOTE: Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa, tilausten käsittelyssä voi esiintyä pieniä viiveitä suurista tilausmääristä johtuen. Pahoittelumme.

Messujen suosio kasvaa – Minkä värisellä messumatolla sinä kohtaat asiakkaasi?


Messumedia ja tapahtumamarkkinointi on kasvattanut voimakkaasti osuuttaan mainonnassa käytetyissä euroista. Viime vuonna messumarkkinointiin käytettyjen eurojen osuus kasvoi peräti 12% verraten edellisvuoteen. Tieto perustuu Kantar TNS:n tekemään mediamainonnan määrää mittavaan tutkimukseen ja vahvistaa globaalia trendiä, jonka mukaan tapahtumien ja henkilökohtaisten kohtaamisten merkitys markkinoinnissa on jatkanut kasvuaan.

Vaikka vuoropuhelua käydään nykyään sosiaalisessa mediassa ja erilaisten digitaalisten palveluiden avulla, ei mikään korvaa henkilökohtaista tapaamista ja ihmisten kohtaamista kasvokkain. Tämän ansiosta messut ja erilaiset tapahtumat ovat kasvattaneet osuuttaan toimivana markkinointikanavana viime vuosina.

Me takaamme meiltä tilatuille messumatoille nopeat toimitukset ympäri Suomen.

Meillä Expomatossa alan kasvu näkyy erityisesti lisääntyvinä asiakkuuksina. Palvelemme tinkimättä isot ja pienet tapahtuma- ja messualan toimijat. Olemme huomanneet että nopeat ja joustavat toimitukset sekä tinkimätön asiakaspalvelu maksavat itsensä takaisin nopeasti. Leikkaamme messumattorullasta asiakkaan tarpeita vastaavan määrän, oli tarve suuri tai pieni. Eritoten pääkaupunkiseudulle, Tampereen ja Turun alueille kuljetamme messumattotilauksia lähes päivittäin omalla kalustollamme. Muualle Suomessa toimitukset hoituvat nopeasti Matkahuollon ja Schenkerin toimittamina. Koska tarvittavat messumatot ja messumattoteipit on lähes 100% meillä varastossa, niin viiveittä ei tule tuotteita odotellessa.

Toimimme maanlaajuisesti ja jos jossain päin järjestetään messut tai jokin muu suuri yleisötilaisuus, niin todennäköisesti olemme siellä jo jonkin asiakkaamme toimeksiannosta.

Siinä samalla pystymme toimittamaan pienet tai suuret messumatto tarpeet myös teidän yrityksellenne kyseiseen tapahtumaan. Oma asennustiimimme on usein siellä missä sinäkin, kun messuosastoja rakennellaan.

Todella laaja värien kirjo ja erilaiset materiaalivaihtoehdot takaavat sen, että uskomme pystyvämme vastaamaan tarpeisiisi. Kun seuraavan kerran tarvitset messumattoa tapahtumaasi, niin kokeile meitä.

Haluamme olla tukenasi yhä kasvavilla markkinoilla. Messutapahtumat ovat suositumpia ja niihin panostetaan enemmän kuin koskaan ennen. Miten herätät asiakkaan kiinnostuksen messutapaamisessa ja kohtaamisessa? Ei siis ole yhdentekevää minkä värisellä tai mistä materiaalista valmistetulla messumatolla nuo nopeat kohtaamiset hoidetaan.

Tarjoamme myös ammattimaista ja laadukasta suoja- ja messumattojen asennuspalvelua liiketiloihin, urheiluhalleihin ja tapahtuma-areenoille.

Soita heti, puhelinmyyntimme messuosastojen suunnittelun tueksi palvelee numerossa 0501446

Voit myös kysyä tarjousta yhteydenottolomakkeemme kautta. Vastauksen saat nopeasti!

Messumatto kruunaa messuosastosi – Oikein valitulla värisävyllä saadaan esiteltävät tuotteet tyylikkäästi esille. Kuvassa Laakson laiturit Oy:n messuosasto Vene – Båt messuilla