Valikoimaamme laajenee tekonurmiin ja terassimattoihin

Kuuntelimme asiakkaitamme ja laajensimme valikoimaamme – nyt saatavilla tekonurmet ja terassimatot


Ruohomattoa tapahtuma-alan ammattilaisille?

Expomaton arvolupauksiin kuuluu asiakkaiden myynnin lisääminen ja kustannusten alentaminen. Olemme kuunnelleet asiakkaidemme antamaa palautetta tapahtuma-, festari- ja messukäytössä tarvittavien mattojen mallivalikoimasta. Asiakkaamme ovat tapahtuma- ja messujärjestämisen vahvoja asiantuntijoita ja he tuntevat omat tarpeensa ja asiakkaansa. Me olemme puolestaan tapahtumissa käytettävien mattojen ammattilaisia, ja siksi me halusimme jakaa osaamistamme asiakkaidemme eduksi.

Laajensimme maahantuontiamme käsittämään myös terassi- ja ruohomatot ja tekonurmet. Valikoimamme laajenee kaiken aikaa, ja voit käydä katsomassa tämän hetkisen ruohomatto/tekonurmi valikoimamme. Tarjolla on useampaa erilaista ruohomatto/tekonurmi -mallia terasseille, parvekkeille ja puutarhaan. Edustamaamme ruohomattoa on saatavilla kahdella eri pohjavaihtoehdolla, joko nopeasti kuivuvalla nappulapohjaisella vaihtoehdolla tai ilman nappuloita. Kaikki ruohomattomme on käsiteltyjä homehtumista vastaan ja niissä on UV-suoja.

Mallivalikoimastamme löytyy myös ruohonvärisiä terassimattoja. Näillä saadaan VIP- ja kutsuvierastiloihin uutta ilmettä edulliseen hintaan. Katso laaja terassimatto valikoimamme.

Maahantuomamme ruohomatot ja tekonurmi- jäljitelmämatot sekä terassimatot leikataan juuri oikean kokoisiksi ja sopivat juuri sinuun tarpeisiisi. Ruohomattojen ja terassimattojen rullaleveys on aina 200cm ja pituus n. 30 metriä. Voit valita nappuloidulla tai sileällä pohjalla varustetun mallin. Sinä päätät mikä teidän tarpeisiin parhaiten sopii?

Ruohomatto terassi- tai parvekelattian pintamateriaalina?

Ruohomattoa tai tekonurmea voit käyttää paikoissa ja kasvuolosuhteissa, joissa luonnonnurmi ei menesty. Auringonpaahteeseen, varjoon tai karulle kasvualustalle. Ruohomatto tai tekonurmi ei ruskistu paahteessa, vaan on ympäri vuoden olosuhteista riippumatta aina yhtenäisen omanvärisensä. Varjossa luonnonnurmi ei saa tarpeeksi valoa, jolloin se ei menesty siellä, vaan pikemmin sammaloituu. Koska kosteus ei haihdu yhtä tehokkaasti varjossa kuin auringossa. Nurmikko tarvitsee hyvän kasvualustan ja hoitoa, muuten se ei menesty, mutta ruohomaton/tekonurmen avulla kuka vain saa alueen vihertymään. Ruohomatto ei lammikoidu eikä ole mutainen sateella tai sen jälkeen, koska vesi läpäisee ruohomaton tehokkaasti.

Luonnonnurmen hoito on monissa tapauksissa äärimmäisen haastavaa tai työlästä, jolloin ruohomatto voisi korvata luonnonnurmen helppohoitoisempana ja moneen paikkaan paremmin soveltuvana. Ruohomatto soveltuu kapeisiin, monimuotoisiin alueisiin, joissa luonnonnurmen hoito vaatisi monenlaisia välineitä ja olisi siten paljon resursseja vievää. Luonnonnurmen hoitaminen monella tapaa voi olla haastavaa. Ruohomatolla tai tekonurmella ei tätä ongelmaa ole, joten se sopii hyvin terasseihin ja parvekkeille, sekä moniin muihin vastaaviin paikkoihin.

Soita ja kysy hintamme? Palveleva puhelinmyyntimme auttaa numerossa 0501446

Voit myös lähestyä meitä yhteydenottolomakkeella, vastauksen saat vielä samana arkipäivänä.

Lisätietoja osoitteessa ruohomatto.fi

Tekonurmet ja tarassimatto löytyvät nyt valikoimistamme