Tulostettua messumattoa | Printattu messumatto | Expomatto

TIEDOTE: Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa, tilausten käsittelyssä voi esiintyä pieniä viiveitä suurista tilausmääristä johtuen. Pahoittelumme.

Kuvittele, että saisit messumattoosi saman kuvan kuin väritulostimesta paperille!


Nyt se on mahdollista. Me Expomatolla olemme todella ylpeitä voidessamme tarjota ensimmäisenä ja ainoana messumattoihin ja näyttelymattoihin keskittyvänä talona Suomessa tulostettavan messumaton, joka on mullistava uutuus alalla. Tulostusjälki on erittäin tarkka, ja värit erottuvat uskomattoman kirkkaasti. Toivottu kuva ja/tai väri tulostetaan valkoisen messumaton pintaan, jonka tehollinen rullaleveys on 190 cm. Isommat kuviot onnistuvat liittämällä mattoja toisiinsa alapuolelta mattoteipillä. Matto on joustavaa, n. 3 mm paksua laatutavaraa, jonka päällä on miellyttävä seisoa koko messupäivän ajan. Turvallisuuttakaan ei ole unohdettu, vaan paloluokitus on Bfl-s1.

Tarvittaessa saatte meiltä paloluokkatodistuksen mukaan tilaukseenne.

Tulostetulla messumatolla logot ja värit prikulleen oikein osastosi lattiaan

Printtimatto mahdollistaa täysin ainutlaatuisten messuosastojen rakentamisen, ja vie osaston brändäämisen aivan uudelle tasolle pienin kustannuksin. Voit tulostaa mattoosi mitä tahansa värejä tai kuvioita, vain taivas on rajana! Syksyn osalta messut käynnistyvät pikkuhiljaa, ja nyt onkin oikea hetki aloittaa suunnittelu ja antaa mielikuvitukselle siivet. Kuvittele vaikka herkullinen karkkiosasto Marianne-raidoin, kunnan matkailuosasto karttamatolla ja vaakunoilla tai yrityksesi logo toistumaan messuosastonne matossa. Ja vaikka kaikkien messumattojemme väriskaala on laaja, niin nyt halutun sävyn saa juuri oikeaksi vaikka yrityksen logon värimäärityksiä noudattaen.

Lastenhuoneeseen autorata mittojen mukaan, tai valmis maatila aitauksineen

Printtimaton käyttöä ei tietenkään tarvitse rajoittaa ainoastaan messuosastolle, vaan se kannattaa tuoda rohkeasti myös yrityksen toimitiloihin – tai omaan kotiisi! Mikä olisikaan mukavampaa, kun eteisessä tulisi vastaan vaikka perhepotretti tai rakkaan lemmikin kuva. Miesluolaan voikin sitten tulostaa vaikka Harrikan kuvia, muusikon harjoitteluhuoneeseen nuottiviivastoa ja joogahuoneeseen asanat piirroksina. Matto on helppo pitää puhtaana imuroimalla. Lastenhuoneeseen saa printtimatolla helposti vaikka autoradan tai maatilan eläinten aitaukset, ja leikkialustana messumatto on hiljainen, lämmin ja turvallinen. Ja kun lapsen maku iän myötä muuttuu, niin meiltä saat edullisesti uudet värit ja kuviot tilalle! Asennus on helppoa, pienen huoneen saat valmiiksi muutamassa tunnissa. Jos mattopuukko pysyy kädessä, niin meiltä saa kätevät vinkit asennukseen.

Hiljainen korona-aika siivitti tuotekehitystä ja yhteistyökumppani löytyi kotimaasta

Uusi tuote sai alkunsa koronan hiljentämän kevään aikana. Aloimme selvittää yhteistyökumppaneita ulkomailla tutuksi tulleen tuotteen saamiseksi Suomeen. Itse matto tulee Keski-Euroopasta yhteistyökumppanimme tehtaalta, ja se on valkoista, kaksi metriä leveää rullatavaraa, jonka tehollinen leveys on 190 cm. Koska näinä aikoina on tärkeää tukea suomalaista työtä, olimme erittäin tyytyväisiä, kun löysimme kotimaisen yhteistyökumppanin mattojen tulostusvaiheeseen. Näin saamme pidettyä toimitusajat lyhyinä, ja asiakas saa haluamansa tuotteen erittäin nopeasti – vaikka valmiiksi asennettuna. Autamme tarvittaessa myös suunnittelutyössä.

Tartu tilaisuuteen nyt, sillä syksy tulee nopeammin kuin arvaatkaan!

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää! Expomaton palveluun kuuluu aina maton leikkaaminen haluttuun pituuteen – toisin sanoen meiltä ei ole pakko ostaa pieneen tarpeeseen täysimittaista rullaa.

Tilauksen tulostetusta messumatosta voit tehdä suoraan verkkokauppamme kautta. Aineiston voit lähettää meille erillisenä tiedostona myynti@expomatto.fi. Toimitusaika on keskimäärin viisi arkivuorokautta tilauksen vahvistamisesta.

Täältä löydät tulostettavien ja printattavien messumattojen aineisto-ohjeen. Aineiston vastaanottamisessa käytämme wetransfer.com -palvelua. Aineiston muokkauksesta veloitamme hinnastomme mukaan.

Valitse sinulle sopiva yhteydenottotapa: Puhelinmyyntimme palvelee numerossa 0501446 tai voit ottaa yhteyttä myös chatissa sivun oikeasta alareunasta. Voit myös pyytää tarjouksen yhteydenotto-lomakkeemme kautta tai sähköpostitse osoitteesta myynti@expomatto.fi.

Tags: Tulostettava messumatto, printattava messumatto, logo messumattoon