Tässäkö Suomen edullisin messumatto? | Expomatto.fi

Erikoiserä messumattoa suoraan Euroopasta – Tässäkö Suomen edullisin messumatto?


Expomatto osti jälleen kontillisen messumattoja festari- ja tapahtumakäyttöön. Messumatto toimii erinomaisesti myös rakennustyömailla suojaustarkoituksessa. Messumatto on helppo ja nopea tapa suojata valmiit lattiapinnat rakennustöiden edetessä. Rakennusliikkeiden ja erilaisten tapahtumien messumatto tarpeet olivat kasvaneet niin suureksi, että tilasimme erikoiserän ko. käyttötarvetta vastaamaan. Tämä ensiluokkainen messumatto myydään puoleen hintaan normaalista suositushinnasta!

Tämän erän rullakkoot ja värit vaihtelevat. Yleisemmin rullakoot alkavat 20 metristä aina 60 metriin. Myös väreissä on vaihtuvuutta. Useimmat päävärit, kuten esimerkiksi punainen, sininen ja vihreä ovat tarjolla, mutta myös erilaisia vaaleita ja tummia sävyjä löytyy. Koska tämä messumatto on suunniteltu lähinnä suojauskäyttöön, niin värit ovat usein sekoitus useammasta eri väristä.

Tätä edullista messumattoa pidämme aina saatavilla ja varastossa!

Tätä messumatto erää on saatavilla kaiken aikaa. Usein uusi erä jo matkalla, kun edellisen varaston pohja alkaa näkyä. Kaikki Messumattomme on valmistettu Euroopassa, ja kaukoidän tuontia emme ole harrastaneet koskaan. Syy siihen on lähinnä eettinen, mutta haluamme myös pitää oman hiilijalanjälkemme mahdollisimman pienenä. Tämän tarjouserän messumattoihin on saatavilla myös asianmukaiset paloluokkatodistukset. Näiden paloluokka on Bfl-s1. Paloluokkatodistuksen saa meiltä s-postitse kysymällä.

Festari- ja tapahtumajärjestäjille lisäkustannuksia ovat tuoneet elintarvikeviranomaisen sekä useiden kaupunkien ja kuntien vaatimukset suojamaton käytöstä mm. elintarvikemyyntipisteiden alustoina. Haluamme osaltamme alentaa näitä välillisiä kuluja tarjoamalla suojamattoa edulliseen hintaan. Myyntiteltan lattia tulee suojata esimerkiksi messumatolla, erityisesti jos pohjana on maa, hiekka tai muu helposti pölisevä alusta. Lisää määräyksistä voit lukea täältä => Ruokavirasto.fi ulkomyyntiohje

Uutena rullittain ostettu messumatto on kätevä käsitellä verrattuna esimerkiksi käytettyyn messumattoon. Uudesta messumattorullasta, saat helposti leikattua sopivan palan suoraan kevyesti pyörittämällä.

Käytetyn messumaton kohdalla kun ei aina välttämättä etukäteen tiedä messumaton pituutta tai sen kuntoa? Muualta kuin meiltä hankituissa käytetyistä messumatoissa voi olla myös esimerkiksi teippijäämiä. Värisävyt eivät ole yhteneväisiä ja käytetyissä messumatoissa voi olla myös likaa ja tahroja purun ja varastoinnin ajalta. Lopputuloskaan ei usein ole tyydyttävä puhumattakaan edustavasta!

Erikoiserä messumattoa suoraan Euroopasta – Lue lisää tämän tarjouksen superhalvasta messumatoista

Soita heti, palveleva puhelinmyyntimme auttaa numerossa 0501446. Voit myös kokeilla CHAT-palvelua sivun alareunasta laittaa s-postia osoitteeseen myynti@expomatto.fi

Erikoiserä halpaa suojamattoa!