Autohuop edullisesti suoraan maahantuojalta | Expomatto.fi

Autojen sisustuskankaita ja autohuopia – Edullisesti suoraan maahantuojalta.


Autoharrastajat, matkailuautojen rakentajat, tuning harrastajat, veneitä upgreilailevat tahot ympäri Suomen ovat törmänneet uuteen ilmiöön. Vapaa-aika on koronaviruksen ansiosta lisääntynyt viime viikkoina huomattavasti. Aurinko paistaa ja kevättä on rinnassa. Sosiaalisten kontaktien vähenemisen ansiosta on moni hyvällä mallilla oleva auto- tai veneprojekti kaivettu esiin ja aloitettu viime hetken tuunailu ennen kesän tuloa. Samalla on huomattu että harrastekohteen tekstiilit on hyvä uusia.

Meiltä löytyy noin 10.000 m2 varasto erilaisia autotekstiilejä ja autohuopia moninaisiin käyttötarkoituksiin. Autotekstiilit on suunniteltu alunperin auto- tai venekäyttöön. Autohuovissa ja autokankaissa on huomioitu mm. akustiset ominaisuudet, äänen- ja lämmöneristys helppohoitoisuus, puhtaanapito ja tehdastekoinen homesuojaus joka on lähtenyt jo suurten autovalmistajien suunnittelupöydältä. Näitä samoja materiaaleja käyttävät monet suuret toimijat aina Mersusta, Audiin ja Porscheen.

Autokankaiden ja autotekstiilien normaalien myyntihintojen ollessa reilussa 20€/m2, lähtevät meillä tukkuhinnat nyt jopa 3€/m2. Hinnat alv 0%

Autoharrastajien keskuudessa on suursuosikiksi noussut myyntiin tullut uutuus:

Superflex autohuopa

Superflex autohuopaa on saatavilla kuudessa eri värisävyssä.

Superflex on vahva ja hyvin ääntä eristävä autohuopa. Hyvin muotonsa säilyttävä ja venyvä.

Helposti leikattava ja käsiteltävä tuote. Uutuustuote jossa hyvän ääni- ja lämmöneristyskyvyn lisäksi mitä parhain paloluokitus (Bfl/S1)

Käyttökohteita: Retkeilyauto-, pakettiauto-, matkailuauto, linja-autoprojektit, veneen sisustus ja akustiset huoneet yms.

  • Paino: 300g/m2
  • Paksuus: 4,40 mm
  • Materiaali: 100% PES
  • Rullaleveydet: 206 cm
  • Rullan pituus: 40m
  • Leikataan asiakkaan haluamaan pituuteen

Autotekstiili -mallistomme on niin kattava ja koko ajan päivittyvä, että kaikkea on miltei mahdotonta saada esimerkiksi verkkosivuillemme. Toki teemme päivityksiä sivuille kaiken aikaa.

Tämän takia toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan autojen verhoilutekstiileihin lähemmin paikanpäällä tai vaihtoehtoisesti voimme lähettää sinulle tarjolla olevia mallipaloja postitse ennen ostopäätöstä.

Soita heti, palveleva puhelinmyyntimme auttaa numerossa 0501446 tai CHAT palvelullamme sivun alareunasta.

Voit myös kysyä tarjousta yhteydenottopyyntö -lomakkeen kautta. Vastauksen saat nopeasti!

Uutta ilmettä retkeiluautoon, harrasteautoon tai pakettiautoon. Laaja valikoima sisustuskankaita autoharrastajille
Jo tehtaalla homekäsitelty ja paloluokiteltu Superflex autohuopa on turvallinen valinta kevään veneprojektiin.

Laatua edulliseen hintaan suoraan maahantuojalta.