Suomen laajin värivalikoima tapahtuma- ja messumattoja


Näyttely- ja messumattojen maahantuontia ja myyntiä jo vuodesta 2012.
​​Olemme toimittaneet ja asentaneet messumattoja isoihin ja pieniin tapahtumiin – messut, festivaalit ja musiikki- ja urheilutapahtumat, yritys- ja asiakastilaisuudet sekä perhetapahtumat ympäri Suomen.
Kaikki messumattomme ovat 100% kierrätettäviä ja messumattojen kierrätys onkin meillä viritetty huippuunsa!
​Kaikkiin messumattoihimme on saatavilla asianmukaiset paloluokkatodistukset!
​​Olemme maankuuluja erinomaisesta palvelustamme ja ajantasaisista toimituksistamme!

Olemme erikoistuneet myös tekonurmiin, joita myymme kaupungeille ja kunnille, pihaurakoitsijoille ja yksityisille kuluttajille. Tekonurmi valikoimamme on laaja ja se täydentyy kaiken aikaa. Lisäksi valikoimistamme löytyy kaikki tarvittava tarpeisto tekonurmien itse asentamiseen.

Kuvittele, että saisit messumattosi saman kuvan kuin väritulostimesta paperille. Nyt se on mahdollista. Ensimmäisenä ja ainoana messumattoihin ja näyttelymattoihin keskittyvänä talona tarjoamme Suomessa tulostettavan messumaton, joka on mullistava uutuus alalla. Tulostusjälki on erittäin tarkka, ja värit erottuvat uskomattoman kirkkaasti.

Myymme tukkumyyntinä myös laadukkaita autojen verhoiluhuopia ja automattoja rullatavarana autoharrastajille, retkeilyautojen rakentajille ja koripajoille. Valikoimamme käsittää laajan valikoiman erilaisia autohuopia ja autojen lattiatekstiilejä!

Myös terassimatoissa meillä on laaja värivalikoima, josta riittää jokaiseen makuun. Leikkaamme terassimattoja valmiiksi määrämittoihin ja myös isommat kerrostalo/parveke urakat eivät ole meille tuntemattomia. Terassimatot meiltä tukkuhinnoin myös kuluttajille.