Kestävät palamatot messumaton vaihtoehtona | Expomatto.fi

TIEDOTE: Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa, tilausten käsittelyssä voi esiintyä pieniä viiveitä suurista tilausmääristä johtuen. Pahoittelumme.

Meiltä vaihtoehto lattian suojaukseen – Messumattojen lisäksi kestävät palamatot!


Suomessa kymmenet kaupungit ja kunnat ovat tilanneet arkojen puulattiapintojen suojaksi perinteistä messumattoa. Lakkapintaisten puulattioiden suojaus tulee tehdä, jos liikunta- ja urheilutiloista halutaan tehdä monikäyttöinen. Vuositasolla usein toistuvisssa tapahtumissa perinteinen messumattosuojaus on suhteellisen arvokas tapa suojata lattiat. Edullisempi ja kustannustehokkaampi tapa on suojata lattiat tähän tarkoitukseen suunnitelluilla palamatoilla.

Myimme ensimmäisen palamatto -lattiansuoja järjestelmän jo viime kesänä kunnalle, joka järjestää tapahtumia heidän ainoassa liikuntahallissa vähintään neljästi vuodessa.

Laskimme yhdessä kunnan edustajien kanssa, että heidän tapauksessaan palamatot tulevat edullisemmaksi jo yhden vuoden aikana. Siis neljässä tapahtumassa, jossa edellytetään perinteisten messumattojen käyttöä, niiden asennusta ja purkua ulkopuolisen urakoitsijan toimesta.

Mitä palamatot maksavat?

Ymmärrettävä kysymys. Kyseessä on nimenomaan investointi, ei kulu. Investointi kestää vuosia, se vähentää muita kuluja ja se jopa tuottaa sinulle rahaa. Investoinnin taso riippuu erilaisista tekijöistä, eritoten koko, rahtikustannukset, toimitusaika ja säilytysvaatimukset. Koulut investoivat satoja tuhansia euroa omiin tiloihinsa, joskin suurin osa kouluista päätyy kymmenien tuhansien eurojen

investointiin tavallisten liikuntasalien, pelkästään lattioiden osalta. Rahamäärä on kieltämättä suuri, mutta harkitse pidemmän aikavälin säästöjä: kuinka paljon kulutat lattian ylläpitoon? Lattian korjauksiin ja remontteihin? Paljonko voisit periä tilavuokraa tarjoamalla tilaasi erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen?

Myydyin palamattomme kaupungeille, kunnille ja yhdistyksille on Concord Giant, joka on isokokoinen palamatto kooltaan 1 x 2 metriä. Sitä on saatavilla viidessä trendikkäässä värivaihtoehdossa.

Concord Giant on ehkä Euroopan laadukkain modulaarinen suojamattojärjestelmä joka kestää hyvin kulutusta. Concord Giant on todella kustannustehokas ja sen asentaminen on nopeaa. Kahden tai useamman värin yhdistelmällä teet tiloistasi aina teemaan sopivan. Concord Giant -palamatto on ainoa järkevä vaihtoehto julkisten tilojen ja liikuntahallien sekä muiden lakattujen tai muuten arkojen lattiapintojen suojaksi. Concord Giant palamattojen tausta on tavallisuudesta poiketen Polyolefiiniä, joka ei jätä lakattuihin pintoihin jälkiä kuten perinteiset bitumipohjaiset palamatot.

Lisätietoja Concord Giant palamatoista ja niiden käyttökohteista osoitteesta www.palamatto.fi

Soita heti, puhelinmyyntimme palamatto tarvehankinnan tueksi palvelee numerossa 0501446

Voit myös kysyä tarjousta s-postitse tai yhteystietolomakkeemme kautta. Vastauksen saat nopeasti!

Palamatoilla teet urheiluhalleista ja liikuntatiloista monikäyttöisen markkinapaikan
Palamattojen mittatarkka moduulijärjestelmä takaa nopean asennuksen ja purun. Et tarvitse ammattilaisia vaan palamatot voidaan kasata ja purkaa vaikka urheiluseurojen talkooporukoilla!
Kätevään palamattojen säilytyskärryyn menee noin 200 neliötä palamattoja. Ilmarenkaiset pyörät eivät vahingoita lattian herkkää lakkapintaa.